Tītara filejas gabaliņi puravos ar sinepju mērci
Foto: Privātais arhīvs
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 gab.
1 sauja
pēc garšas
pēc garšas
pēc garšas

Krēmīgā puravu mērcē sautēta putnu gaļa būs lielisks aizdars krāsnī ceptiem dārzeņiem, kartupeļu biezenim vai vienkārši vārītiem rīsiem.

Tītara filejas gabaliņus sagriež kumosa izmēros. Apkaisa ar sāli un pipariem no abām pusēm, apslaka ar olīveļļu.

Filejas no abām pusēm eļļā apcep zeltainas. Pievieno gredzenos sagrieztus puravus. Visu apcep, ik pa laikam apmaisot.

Pielej vīnu, uzliek pannai vāku un lēni sutina apmēram 10 minūtes. Pievieno sinepes un sinepju sēklas. Pielej saldo krējumu. Sutina vēl piecas minūtes. Ja šķiet, ka vīns devis rūgtumu, pielej vēl nedaudz saldā krējuma.

Pasniedz ar kartupeļu biezeni vai ceptiem dārzeņiem.

Recepti iesūtījusi Silvija

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form