'Tokaņ'' - gaļas sautējums ar papriku un tomātiem
Foto: Shutterstock
5.0000 1
6 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg liellopa fileja
liellopa fileja
3
3 sīpoli
sīpoli
2
2 paprika
paprika
2 ĒK
2 ĒK cūku tauki
cūku tauki
3
3 tomāti
tomāti
1 glāze
1 glāze buljons vai ūdens
buljons vai ūdens
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
 
ķimenes
ķimenes
naža gals
naža gals malti asie pipari
malti asie pipari
 
sāls
sāls
  • Ass un pikants ēdiens
  • Dārzeņu ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tokaņ - īpaši gardi, ja pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus notīra un sagriež. Tomātus sagriež daiviņās, papriku strēmelītēs.

    Sīpolus apcep līdz paliek caurspīdīgi - sviestā, eļļā vai cūku taukos (pēc katra izvēles), pievieno papriku, tomātus un ķiploku.

    Gaļu sagriež nelielos, garenos gabaliņos un pievieno masai, kas gatavojas uz pannas. Pēc dažām minūtēm visu pārlej ar ūdeni vai buljonu un turpina sautēšanu. Pievieno sāli un samaltas ķimenes, pirms gatavības pārkaisa sarkanos piparus.

    Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form