
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg liellopa fileja
liellopa fileja3
3 sīpoli
sīpoli2
2 paprika
paprika2 ĒK
2 ĒK cūku tauki
cūku tauki3
3 tomāti
tomāti1 glāze
1 glāze buljons vai ūdens
buljons vai ūdens1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa ķimenes
ķimenes naža gals
naža gals malti asie pipari
malti asie pipari sāls
sālsTokaņ - īpaši gardi, ja pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sīpolus notīra un sagriež. Tomātus sagriež daiviņās, papriku strēmelītēs.
Sīpolus apcep līdz paliek caurspīdīgi - sviestā, eļļā vai cūku taukos (pēc katra izvēles), pievieno papriku, tomātus un ķiploku.
Gaļu sagriež nelielos, garenos gabaliņos un pievieno masai, kas gatavojas uz pannas. Pēc dažām minūtēm visu pārlej ar ūdeni vai buljonu un turpina sautēšanu. Pievieno sāli un samaltas ķimenes, pirms gatavības pārkaisa sarkanos piparus.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.