Foto: Shutterstock
Tokaņ - īpaši gardi, ja pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 kgliellopa fileja3 sīpoli2 paprika2 ĒKcūku tauki3 tomāti1 glāzebuljons vai ūdens1 ķiploka daiviņa ķimenes naža galsmalti asie pipari sāls

Sagatavošana

1

Sīpolus notīra un sagriež. Tomātus sagriež daiviņās, papriku strēmelītēs.

2

Sīpolus apcep līdz paliek caurspīdīgi - sviestā, eļļā vai cūku taukos (pēc katra izvēles), pievieno papriku, tomātus un ķiploku.

3

Gaļu sagriež nelielos, garenos gabaliņos un pievieno masai, kas gatavojas uz pannas. Pēc dažām minūtēm visu pārlej ar ūdeni vai buljonu un turpina sautēšanu. Pievieno sāli un samaltas ķimenes, pirms gatavības pārkaisa sarkanos piparus.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!