Foto: Shutterstock
Ar eksotiskām garšas niansēm, tomēr šo zupu vari pagatavot pēc savas patikas, pievienojot tās sastāvdaļas, kas tev garšo. Šīs zupas noslēpums ir tieši kokosriekstu piens un Tom Yum pasta, kas to padara reizē krēmīgu un ļoti asu. Vari zupai pievienot arī nūdeles.
25Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

3 gab.tomāti0.5 gab.sīpols400 gsēnes sarīvēts ingvers400 gtīģergarneles0.5 gab.kokosriekstu piena bundža2 gab.Tom Yum pastas paciņas

Sagatavošana

1

Uzvāri ūdeni.

2

Uz pannas apcep sīpolu, līdz tas kļūst zeltaini brūns.

3

Liec ūdenī lielos gabalos sagrieztas sēnes un tomātu gabaliņus bez mizas, sīpolus, ingveru.

4

Pēc tam pievieno garneles.

5

Pievieno kokosriekstu pienu (šķidro un cieto daļu) un Tom Yum pastu.

6

Visu samaisi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!