Foto: Shutterstock
"Ziemas" tomāti bez etiķa ar papriku un āboliem.
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

diļļu zariņi pētersīļi5 ķiršu lapas5 upeņu lapas1 saldā paprika1 rūgtā paprika1 sīpols skābi āboli stingri, gatavi tomāti1 ĒKsāls2 ĒKcukurs

Sagatavošana

1

Sterilā 3 l burkā liek dažus diļļu un pētersīļu zariņus, ķiršu un upeņu lapas, paprika, piparu, sīpolu un daiviņās sagrieztu ābolu.

2

Virsū liek tomātus. 2x visu applaucē ar verdošu ūdeni, ūdeni nolejot. Burkā ieber sāli, cukuru, pārlej ar verdošu ūdeni un aizvāko.

Iesūtīja: DaceP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!