40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
300 gtomāti250 gūdens8 gsāls5 gcukurs
Sagatavošana
1
Izlasa cietus, sārtus, nepārgatavojušos tomātus. Tos nomazgā un kātiņa vietā iedur ar irbulīti, lai nepārplīstu miziņa.
2
Sagatavotos tomātus kārto burkās. Pārlej ar uzvārītu, atdzesētu sālsūdeni. Pasterizē 80°C karstumā 0.5 l burkās - 15 minūtes, 1 l - 20 minūtes.
3
Noslēdz ar metāla vāciņiem, atdzesē.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit