Foto: Shutterstock
Tomātiem sālsūdenī - svaigu tomātu izskats un garša.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gtomāti250 gūdens8 gsāls5 gcukurs

Sagatavošana

1

Izlasa cietus, sārtus, nepārgatavojušos tomātus. Tos nomazgā un kātiņa vietā iedur ar irbulīti, lai nepārplīstu miziņa.

2

Sagatavotos tomātus kārto burkās. Pārlej ar uzvārītu, atdzesētu sālsūdeni. Pasterizē 80°C karstumā 0.5 l burkās - 15 minūtes, 1 l - 20 minūtes.

3

Noslēdz ar metāla vāciņiem, atdzesē.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!