4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
600 gtomāti500 mlūdens0.5 ĒKsāls0.33 ĒKcukurs
Sagatavošana
1
Tomātiem ar irbulīti iedur pie kātiņa, līdz augļa vidum, lai pasargātu no miziņas ieplaisāšanas. Tomātiņus sakārto burkā un pārlej ar sālsūdeni.
2
Aizvāko (nedaudz) un liek pasterizēt 80*C, 0,5 l burciņas pasterizē 8-10 minūtes, 1 l burciņas pasterizē 15 minūtes, 2 l burkas pasterizē 20-25 minūtes.
3
Pēc tam aizvelk vāciņus stingri ciet, apgāž ar vāciņu uz leju un atdzesē apmēram 30 minūtes un uzreiz liek vēsumā.
Iesūtīja: Pelnrušķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit