Foto: Shutterstock
Tomāti sālsūdenī - aukstā galda rota un garda piedeva dažādiem ēdieniem.
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

600 gtomāti500 mlūdens0.5 ĒKsāls0.33 ĒKcukurs

Sagatavošana

1

Tomātiem ar irbulīti iedur pie kātiņa, līdz augļa vidum, lai pasargātu no miziņas ieplaisāšanas. Tomātiņus sakārto burkā un pārlej ar sālsūdeni.

2

Aizvāko (nedaudz) un liek pasterizēt 80*C, 0,5 l burciņas pasterizē 8-10 minūtes, 1 l burciņas pasterizē 15 minūtes, 2 l burkas pasterizē 20-25 minūtes.

3

Pēc tam aizvelk vāciņus stingri ciet, apgāž ar vāciņu uz leju un atdzesē apmēram 30 minūtes un uzreiz liek vēsumā.

Iesūtīja: Pelnrušķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!