10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
melnie piparu graudi lauru lapas dilles tomāti sīpoli želatīns1 lūdens1 ĒKcukurs2 TKsāls1.5 TKetiķis 9%
Sagatavošana
1
Burkā iemet dažus graudiņus melno piparu, kādu lauru lapu vai daļu no tās, dilles zariņu, saliek kārtām tomātu un sīpolu ripiņas, ieber burkā želatīnu 1-1,5 TK un pārlej pāri karstu marinādi.
2
Marināde: uz 1 l ņem 1 ĒK cukura, 2 TK sāls, 1,5 TK etiķa.
3
Pasterizē 80*C 1 l 15 - 20 minūtes. Parasti ņemu 0,75 l vai 0,5 l burciņas, tad nu sarēķinu, cik kuras pasterizē. Kad atdziest salieku ledusskapī, jo pagraba nav.
4
Kādreiz kausēju želatīnu, taču tad slikti sarecēja. Ieberot burciņā sanāk gan vienkāršāk, gan efektīvāk.
Iesūtīja: IneseB
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit