Tomātos sautēta pildītā paprika
Foto: DELFI
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg paprika
paprika
0,5 kg
0,5 kg maltā gaļa
maltā gaļa
150 g
150 g vārīti rīsi
vārīti rīsi
800 ml
800 ml smalcināti tomāti savā sulā
smalcināti tomāti savā sulā
 
rīvēts siers
rīvēts siers
pēc garšas
pēc garšas sāls, pipari, garšvielas
sāls, pipari, garšvielas
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Pildītā paprika ir pildītā paprika – plaši cienīts ēdiens gan gaļēdāju, gan veģetāriešu vidū, viss atkarīgs no pildījuma. "Mūsmājās pildītā paprika ir atrisinājusi problēmu "kur lai bāž tomātus" tad, kad to sezona rit pilnā sparā. Šī recepte ir domāta gaļēdājiem, bet tomātos sautētu pildīto papriku var pagatavot arī ar veģetāru pildījumu," iesaka "Tasty.lv" lasītāja Zane.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Papriku nomazgā, pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēklas (kātiņus atstāj).

    No vienas skārdenes tomātu nolej sulu, noliek malā.

    Malto gaļu sajauc ar rīsiem, garšvielām un tomātu mīkstumu no 1 skārdenes.

    Papriku kārto uz cepešplāts, pilda ar maltās gaļas maisījumu; pārlej ar kapātajiem tomātiem un nolieto sulu.

    Liek līdz 200 grādiem sasildītā cepeškrāsnī uz 1 stundu; 10 minūtes pirms cepšanas beigām pārkaisa ar rīvēto sieru.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.