Tomātos sautētas zivis
Foto: Shutterstock
3 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Tomātos un sīpolos sautētas zivis gardai un fikasi maltītei.

Ēdamkarotē eļļas apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pieliek daiviņās sagrieztus tomātus, pieber sāli, piparus.

Notīra zivis, sagriež gabalos, aprasina ar citrona sulu, ierīvē ar sāli.

Uz pannas sakarsētajai eļļai pielej 2-3 ĒK ūdens. Pieliek saceptos sīpolus, tomātus. Zivis sautē apmēram 15 minūtes.

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Iesūtīja: Vineta

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form