Tomātos sutināta pildītā paprika Helovīna noskaņās
Foto: Shutterstock
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja slinkums grebt lielo ķirbi, iepriecini bērnus un pārējos mājiniekus, pagatavojot pildītas paprikas Helovīna svētku noskaņās.

Sīplolus nomizo, sarīvē un pievieno maltajai gaļai. Pieliek klāt arī nedaudz apvārītus rīsus, bulguru vai kuskusu, tomātu pastu, kapātus pētersīļus, kaltētu baziliku, sāli un piparus.

Paprikām nogriež cepurītes, ar asu nazi veido "sejiņas".

Pilda paprikas, "satupina" stāvus katlā, uzliek tām "cepurītes, pāri lej nevis ūdeni, bet sablendētus tomātus savā sulā, kam pievienoti caur spiedi izspiesti ķiploki.

Uzliek vāku un sautē uz nelielas liesmas aptuveni 40 minūtes.

Iesūtīja: vārnaskāja

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form