Foto: Shutterstock
Ja slinkums grebt lielo ķirbi, iepriecini bērnus un pārējos mājiniekus, pagatavojot pildītas paprikas Helovīna svētku noskaņās.
50Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

paprika konservēti tomāti ķiploku daiviņas sīpoli maltā gaļa rīsi tomātu mērce vai pasta pētersīļi kaltēts baziliks sāls malti melnie pipari

Sagatavošana

1

Sīplolus nomizo, sarīvē un pievieno maltajai gaļai. Pieliek klāt arī nedaudz apvārītus rīsus, bulguru vai kuskusu, tomātu pastu, kapātus pētersīļus, kaltētu baziliku, sāli un piparus.

2

Paprikām nogriež cepurītes, ar asu nazi veido "sejiņas".

3

Pilda paprikas, "satupina" stāvus katlā, uzliek tām "cepurītes, pāri lej nevis ūdeni, bet sablendētus tomātus savā sulā, kam pievienoti caur spiedi izspiesti ķiploki.

4

Uzliek vāku un sautē uz nelielas liesmas aptuveni 40 minūtes.

Iesūtīja: vārnaskāja

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!