Tomātu krēmzupa ar baziliku un garnelēm
Foto: Shutterstock
3.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tomātu krēmzupa ar baziliku un garnelēm - ikdienai vai viesus gaidot.

Tomātus applaucē ar verdošu ūdeni, nomizo, sagriež. Sīpolus, ķiplokus sagriež, pievieno tomātiem un nedaudz pavāra.

Masu izberž caur sietu (ja berzīs caur sietu, var nemizot) vai sablenderē klāt pievieno skābumu (baltvīns vai nedaudz etiķa, citrona sula), nedaudz cukura, sāls, svaigs baziliks labs, daži pilieni Tabasko, ja grib asu. Zupas biezumu regulē ar šķidrumu.

Pievieno saldo krējumu un iemaisa. Kad zupa uzmet burbuli, tā ir gatava.

Pirms pasniegšanas pievieno pannā ar ķiplokiem iepriekš apceptas garneles. Var pārkaisīt diedzētus graudus, grauzdiņus, čili piparus vai zaļumus.

Saldā krējuma vietā var likt kausēto sieru, bet tad tas jāpievieno, jāizkausē un jāuzvāra. Citi liek baltmaizi (mazliet) un sablenderē ar tomātiem.

Iesūtīja: Taiga

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form