Foto: Shutterstock
Tomātu krēmzupa ar grauzdiņiem un fetas sieru - ļoti garda un vienkārši pagatavojama.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 gab.tomāti1.5 gab.sīpoli1 gab.paprika4 gab.ķiploka daiviņas2 gab.buljona kubiņi gab.zariņi svaiga bazilika svaigi malti melnie pipari50 gsviests fetas siers grauzdiņi

Sagatavošana

1

Katliņā liek sviestu, tad sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Cep, kamēr paliek caurspīdīgi. Tad pievieno kubiņos sagrieztus tomātus (bez mizas*) un papriku. Pēc tam pievieno buljona kubiņus, dažas šķipsniņas maltos piparus un baziliku. Uzvāra un nedaudz pavāra.

2

Pasniedz iekšā iegriežot dažus kubiņus fetas sieru un klāt grauzdiņus.

* no tomātu mizas var atbrīvoties, ja tomātu sadur dažās vietās ar dakšiņu, tad uzlej verdošu ūdeni, pēc tam liek aukstā ūdenī un tad novelk miziņu.

Iesūtīja: este-kaste

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!