30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.tomāti1.5 gab.sīpoli1 gab.paprika4 gab.ķiploka daiviņas2 gab.buljona kubiņi gab.zariņi svaiga bazilika svaigi malti melnie pipari50 gsviests fetas siers grauzdiņi
Sagatavošana
1
Katliņā liek sviestu, tad sagrieztus sīpolus un ķiplokus. Cep, kamēr paliek caurspīdīgi. Tad pievieno kubiņos sagrieztus tomātus (bez mizas*) un papriku. Pēc tam pievieno buljona kubiņus, dažas šķipsniņas maltos piparus un baziliku. Uzvāra un nedaudz pavāra.
2
Pasniedz iekšā iegriežot dažus kubiņus fetas sieru un klāt grauzdiņus.
* no tomātu mizas var atbrīvoties, ja tomātu sadur dažās vietās ar dakšiņu, tad uzlej verdošu ūdeni, pēc tam liek aukstā ūdenī un tad novelk miziņu.
Iesūtīja: este-kaste
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit