60Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gblanšāti tomāti1 ĒKolīveļļa1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas1 gab.svaigs čili pipars1 ĒKtomātu pasta1 TKmalts koriandrs malti melnie pipari sāls
Sagatavošana
1
Blanšētiem tomātiem (ar verdošu ūdeni aplietiem) noņem mizu, mīkstumu sagriezt sīkos gabaliņos. Sīpolu un ķiplokus nomizo, ļoti smalki sagriež.
2
Olīveļļu uzkarsēt pannā un apcept sīpolus, ķiplokus. Pievienot tomātus, veselu čili piparu, tomātu pastu un koriandru. Pievienot sāli un piparus pēc garšas.
3
Masu vāra uz nelielas uguns 25 minūtes, līdz masa sabiezē un tad izņem čili. Ja mērci vēlas vēl asāku, tad čili piparu liek nevis veselu, bet smalki sagriež.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit