Tomātu mērce gaļai meksikāņu gaumē
Foto: Shutterstock
0 0
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g blanšāti tomāti
blanšāti tomāti
1 ĒK
1 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1 gab.
1 gab. sīpols
sīpols
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
1 gab.
1 gab. svaigs čili pipars
svaigs čili pipars
1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
1 TK
1 TK malts koriandrs
malts koriandrs
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
 
sāls
sāls
  • Ass un pikants ēdiens
  • Karstās mērces
  • Pasaules Virtuve
  • Pikantai piedevai - tomātu mērce gaļai meksikāņu gaumē.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Blanšētiem tomātiem (ar verdošu ūdeni aplietiem) noņem mizu, mīkstumu sagriezt sīkos gabaliņos. Sīpolu un ķiplokus nomizo, ļoti smalki sagriež.

    Olīveļļu uzkarsēt pannā un apcept sīpolus, ķiplokus. Pievienot tomātus, veselu čili piparu, tomātu pastu un koriandru. Pievienot sāli un piparus pēc garšas.

    Masu vāra uz nelielas uguns 25 minūtes, līdz masa sabiezē un tad izņem čili. Ja mērci vēlas vēl asāku, tad čili piparu liek nevis veselu, bet smalki sagriež.

    Iesūtīja: Ieva

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form