Tomātu mērcē marinēts šašliks kora 'Juventus' gaumē
Foto: Shutterstock
3.5000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
cūkgaļa
cūkgaļa
 
ļoti gatavi tomāti
ļoti gatavi tomāti
 
sīpoli
sīpoli
 
tomātu mērce vai sula
tomātu mērce vai sula
 
pipari
pipari
 
zaļumi
zaļumi
 
sāls
sāls
 
9% etiķis
9% etiķis
  • Gaļas ēdieni
  • Marinēšana
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Piknika ēdienu receptes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tomātu mērcē marinētais 'Juventus' šašliks – gatavs cepšanai jau pēc pāris stundām.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu sagriež gabalos.

    Ļoti gatavus un sulīgus tomātus ar rokām mīca, līdz tie ir izšķīduši, sīpolus sagriež gredzenos, zaļumus sagriež ne pārāk smalki.

    Visu liek kārtām spainī: gaļu, tomātus, sīpolus, piparus, zaļumus – pārlej ar tomātu mērci (var izmantot arī tomātu sulu), pārkaisa ar sāli, pārlej ar etiķi "uz aci". Visu labi samīca.

    Atkal liek kārtu: gaļu, tomātus.... un atkal samīca. Tā liek, līdz spainis pilns vai kamēr izbeidzas produkti.

    Cept var jau pēc pāris stundām.

    Piezīmes: šašliku parasti mīca tie, kuri ir jaunpienācēji korī. Pārējie stāv blakus – dzied, izsaka piezīmes un sniedz gudrus padomus.

    Iesūtīja: Jauktā kora "Juventus" diriģents Juris Kļaviņš

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form