Foto: Shutterstock

"Mans mīļākais vakariņu ēdiens var kļūt arī par jūsējo mīļāko ēdienu," tā recepti piesaka Calis.lv virtuves foruma dalībniece ebite.

60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
4 sīpoli6 tomāti1 kgjaukta maltā gaļa500 gsiers1 glāzekonservēta kukurūza1 paciņa vieglā majonēze piparu maisījums ķiploku granulas paprikas pulveris kaltēti zaļumi

Sagatavošana

1

Sīpolus nomizo, sagriež pabiezās ripiņās un izklāj cepamās formas apakšu.

2

Tomātus sagriež pabiezās ripiņās un izliek kārtu virs sīpoliem.

3

Gaļu vienmērīgi izklāj uz tomātiem. Pārber ar kukurūzu.

4

Uzkaisa garšvielas un nedaudz sāli. Pārlej majonēzi.Uzkaisa uz rupjās rīves sarīvētu sieru.

Iesūtīja: ebite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!