Tomātu un ābolu adžika ziemai bez pasterizēšanas
Foto: Shutterstock
Loading...
Sastāvdaļas

Pavisam vienkārša recepte rudens ražas ieburkošanai. Āboli pikantajai adžikai piešķirs patīkamu garšu un aromātu.

Ābolus un dārzeņus notīra, samaļ ar gaļas mašīnu vai virtuves kombainā.

Lej masu katlā, pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot etiķi, un karsē. Kad masa sāk burbuļot, to karsē vēl 40 minūtes.

Pievieno etiķi, iemaisa un nogriež liesmu.

Karstu adžiku lej tīrās burkās, aizskrūvē ar tīriem vāciņiem, apgriež burkas ar vākiem uz leju un atdzesē.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form