Tomātu un lēcu zupa ar timiānu
Foto: Publicitātes foto
5.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Lai ziemas sezonā tu ēdienkarti varētu dažādot ar jauniem ēdieniem, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi" aicina pagatvot sildošu tomātu zupu ar sātīgām lēcām.

Katliņā uzkarsē olīveļļu, apmēram vienu minūti apcep tajā sīpolus, burkānus un ķiplokus. Pielej buljonu, uzvāra.

Liek katliņā lēcas, garšvielas un timiāna zariņus, vāra, līdz lēcas ir gandrīz gatavas.

Pieliek klāt tomātus un karsē vēl 3-4 minūtes līdz lēcu gatavībai. Pasniedzi ar grauzdētu maizi.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form