
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g lēcas (melnās vai sarkanās)
lēcas (melnās vai sarkanās)1.2 l
1.2 l buljons
buljons400 g
400 g konservēti tomāti, sasmalcināti
konservēti tomāti, sasmalcināti3-4
3-4 timiāna zariņi
timiāna zariņi1
1 sīpols, sasmalcināts
sīpols, sasmalcināts1
1 burkāns, sagriezts kubiņos
burkāns, sagriezts kubiņos2
2 ķiploka daiviņas, sakapātas
ķiploka daiviņas, sakapātas2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari1/2 TK
1/2 TK malts muskatrieksts
malts muskatrieksts1/2 TK
1/2 TK malts koriandrs
malts koriandrs grauzdēta maize pasniegšanai
grauzdēta maize pasniegšanaiLai ziemas sezonā tu ēdienkarti varētu dažādot ar jauniem ēdieniem, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi" aicina pagatvot sildošu tomātu zupu ar sātīgām lēcām.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Katliņā uzkarsē olīveļļu, apmēram vienu minūti apcep tajā sīpolus, burkānus un ķiplokus. Pielej buljonu, uzvāra.
Liek katliņā lēcas, garšvielas un timiāna zariņus, vāra, līdz lēcas ir gandrīz gatavas.
Pieliek klāt tomātus un karsē vēl 3-4 minūtes līdz lēcu gatavībai. Pasniedzi ar grauzdētu maizi.
Lai labi garšo!
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.