Tomātu un lēcu zupa ar timiānu
Foto: Publicitātes foto
5.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g lēcas (melnās vai sarkanās)
lēcas (melnās vai sarkanās)
1.2 l
1.2 l buljons
buljons
400 g
400 g konservēti tomāti, sasmalcināti
konservēti tomāti, sasmalcināti
3-4
3-4 timiāna zariņi
timiāna zariņi
1
1 sīpols, sasmalcināts
sīpols, sasmalcināts
1
1 burkāns, sagriezts kubiņos
burkāns, sagriezts kubiņos
2
2 ķiploka daiviņas, sakapātas
ķiploka daiviņas, sakapātas
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
pēc garšas
pēc garšas sāls un malti melnie pipari
sāls un malti melnie pipari
1/2 TK
1/2 TK malts muskatrieksts
malts muskatrieksts
1/2 TK
1/2 TK malts koriandrs
malts koriandrs
 
grauzdēta maize pasniegšanai
grauzdēta maize pasniegšanai
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Lai ziemas sezonā tu ēdienkarti varētu dažādot ar jauniem ēdieniem, pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi" aicina pagatvot sildošu tomātu zupu ar sātīgām lēcām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katliņā uzkarsē olīveļļu, apmēram vienu minūti apcep tajā sīpolus, burkānus un ķiplokus. Pielej buljonu, uzvāra.

    Liek katliņā lēcas, garšvielas un timiāna zariņus, vāra, līdz lēcas ir gandrīz gatavas.

    Pieliek klāt tomātus un karsē vēl 3-4 minūtes līdz lēcu gatavībai. Pasniedzi ar grauzdētu maizi.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form