Tomātu biezzupa ar vistu un avokado
Foto: iStock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
tomāti
tomāti
 
kabacis
kabacis
 
baklažāns
baklažāns
 
kartupelis
kartupelis
 
sīpols
sīpols
 
ķiploks
ķiploks
 
baziliks
baziliks
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Receptes cukura diabēta slimniekiem
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tomātu - dārzeņu zupa ar dažādiem papildināšanas variantiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tomātus - noblanšē un nomizo (ne tomātu sezonā izmanto konservētus tomātus bez miziņas savā sulā) un atliek malā. Tos zupai pievienos, kad virums gandrīz gatavs.

    Kabaci, baklažānu, kartupeļus - visu vāra nelielā ūdens daudzumā, kamēr mīksti. Pievieno apceptu sīpolu un ķiplokus un mizotos tomātus un vēlreiz uzkarsē.

    Mīkstos dārzeņus, tomātus, sīpolus, ķiplokus sablenderē. Ja šķiet par biezu, pievieno nedaudz buljonu vai ūdeni, vēlreiz uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pievieno sasmalcinātu baziliku.

    Tad seko variācijas par tēmu:
    * var likt klāt kausēto sieru;
    * var pielikt garneles;
    * var apbērt ar rīvētu cieto sieru;
    * var uztaisīt no saldā krējuma, kausēta siera, ķiploka, sāls un garšvielām klāt jaucamo "uzlaboto" krējumu;
    * var vienkārši ēst tāpat vai iejaukt parasto skābo krējumu.

    Iesūtīja: Baibs

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form