Tomātu biezzupa ar vistu un avokado
Foto: iStock
3.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tomātu - dārzeņu zupa ar dažādiem papildināšanas variantiem.

Tomātus - noblanšē un nomizo (ne tomātu sezonā izmanto konservētus tomātus bez miziņas savā sulā) un atliek malā. Tos zupai pievienos, kad virums gandrīz gatavs.

Kabaci, baklažānu, kartupeļus - visu vāra nelielā ūdens daudzumā, kamēr mīksti. Pievieno apceptu sīpolu un ķiplokus un mizotos tomātus un vēlreiz uzkarsē.

Mīkstos dārzeņus, tomātus, sīpolus, ķiplokus sablenderē. Ja šķiet par biezu, pievieno nedaudz buljonu vai ūdeni, vēlreiz uzvāra līdz pirmajam burbulim. Pievieno sasmalcinātu baziliku.

Tad seko variācijas par tēmu:
* var likt klāt kausēto sieru;
* var pielikt garneles;
* var apbērt ar rīvētu cieto sieru;
* var uztaisīt no saldā krējuma, kausēta siera, ķiploka, sāls un garšvielām klāt jaucamo "uzlaboto" krējumu;
* var vienkārši ēst tāpat vai iejaukt parasto skābo krējumu.

Iesūtīja: Baibs

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form