Tomātu zupa ar garnelēm
Foto: Shutterstock
4.8750 8
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Sātīga tomātu zupa ar garnelēm un grauzdētu mandeļu garšu.

Tomātus ieliek uz vienu min. vārošā ūdenī, lai var noņemt mizu, tad tomātus sagriež kubiciņos un liek katlā, kurā iepilināta olīveļļa, sautēties kādas 10 min.

Pēc tam, kad tomāti ir daudzmaz izšķīduši pielej klāt nedaudz dārzeņu buljona, tad vēl pavāra kādas 5 min, un masu sablendē.

Sablendētai masai pielej klāt saldo krējumu, pieber sāli, melnos piparus, kā arī sasmalcinātas grauzdētas mandeles.

Vēl nedaudz uzkarsē un slēdz ārā.

Pirms pasniegšanas ieber zupā garneles.

Iesūtīja: Ela

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form