45Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 sīpols1 ķiploka daiviņa1 burkāns baziliks6 ĒKsaldais krējums1 TKsarkanvīna etiķis2 olu dzeltenumi1 kgtomāti1 lvistas vai dārzeņu buljons sāls malti melnie pipari
Sagatavošana
1
Sīpolu, ķiploku, burkānu, baziliku sasmalcina un liek katliņā ar pāris ēdamkarotēm uzkarsētas olīveļļas, uzliek vāku, tur uz mazas uguns 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
2
Tikmēr traukā samaisa krējumu, etiķi un olu dzeltenumus (es nelieku). Noņem tomātiem mizu, sagriež un liek klāt tam, kas katliņā. Pievieno buljonu un visu karsē vēl 20 minūtes.
3
Noņem no uguns, visu sablendē, uzkarsē vēlreiz, pieliek sāli un piparus.
4
Pirms pasniegšanas iemaisa ar olu un etiķi samaisīto krējumu, vairs uz uguns neliek.
Iesūtīja: Evita
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit