Tomātu zupa Džeimija Olivera gaumē
Foto: Shutterstock
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tomātu zupa, kuras recepte noskatīta no Džeimija Olivera - tādu zupiņu celt galdā nebūs kauns arī ciemiņiem.

Sīpolu, ķiploku, burkānu, baziliku sasmalcina un liek katliņā ar pāris ēdamkarotēm uzkarsētas olīveļļas, uzliek vāku, tur uz mazas uguns 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

Tikmēr traukā samaisa krējumu, etiķi un olu dzeltenumus (es nelieku). Noņem tomātiem mizu, sagriež un liek klāt tam, kas katliņā. Pievieno buljonu un visu karsē vēl 20 minūtes.

Noņem no uguns, visu sablendē, uzkarsē vēlreiz, pieliek sāli un piparus.

Pirms pasniegšanas iemaisa ar olu un etiķi samaisīto krējumu, vairs uz uguns neliek.

Iesūtīja: Evita

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form