
Tomātu zupa, kuras recepte noskatīta no Džeimija Olivera - tādu zupiņu celt galdā nebūs kauns arī ciemiņiem.
Sīpolu, ķiploku, burkānu, baziliku sasmalcina un liek katliņā ar pāris ēdamkarotēm uzkarsētas olīveļļas, uzliek vāku, tur uz mazas uguns 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
Tikmēr traukā samaisa krējumu, etiķi un olu dzeltenumus (es nelieku). Noņem tomātiem mizu, sagriež un liek klāt tam, kas katliņā. Pievieno buljonu un visu karsē vēl 20 minūtes.
Noņem no uguns, visu sablendē, uzkarsē vēlreiz, pieliek sāli un piparus.
Pirms pasniegšanas iemaisa ar olu un etiķi samaisīto krējumu, vairs uz uguns neliek.
Iesūtīja: Evita