Tomātu zupa Džeimija Olivera gaumē
Foto: Shutterstock
2.6667 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols
sīpols
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
1
1 burkāns
burkāns
 
baziliks
baziliks
6 ĒK
6 ĒK saldais krējums
saldais krējums
1 TK
1 TK sarkanvīna etiķis
sarkanvīna etiķis
2
2 olu dzeltenumi
olu dzeltenumi
1 kg
1 kg tomāti
tomāti
1 l
1 l vistas vai dārzeņu buljons
vistas vai dārzeņu buljons
 
sāls
sāls
 
malti melnie pipari
malti melnie pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tomātu zupa, kuras recepte noskatīta no Džeimija Olivera - tādu zupiņu celt galdā nebūs kauns arī ciemiņiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolu, ķiploku, burkānu, baziliku sasmalcina un liek katliņā ar pāris ēdamkarotēm uzkarsētas olīveļļas, uzliek vāku, tur uz mazas uguns 20 minūtes, ik pa laikam apmaisot.

    Tikmēr traukā samaisa krējumu, etiķi un olu dzeltenumus (es nelieku). Noņem tomātiem mizu, sagriež un liek klāt tam, kas katliņā. Pievieno buljonu un visu karsē vēl 20 minūtes.

    Noņem no uguns, visu sablendē, uzkarsē vēlreiz, pieliek sāli un piparus.

    Pirms pasniegšanas iemaisa ar olu un etiķi samaisīto krējumu, vairs uz uguns neliek.

    Iesūtīja: Evita

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form