Tortiļas ar ceptu lasi, svaigu gurķi un divām mērcēm
Foto: Publicitātes foto
5.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g laša fileja
laša fileja
1
1 paciņa "Santa Maria Taco Spice Mix"
paciņa "Santa Maria Taco Spice Mix"
8
8 tortiļas
tortiļas
pēc garšas
pēc garšas lapu salāti
lapu salāti
3-4
3-4 gurķi
gurķi
pēc garšas
pēc garšas gvakamole
gvakamole
pēc garšas
pēc garšas kinza
kinza
pēc garšas
pēc garšas mērce "Santa Maria Tropical Salsa Medium"
mērce "Santa Maria Tropical Salsa Medium"
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Burgeri, sendviči, vrapi un kebabi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Tortiļas ar ceptu lasi ir neticami garšīgas. Jo īpaši, ja garšu buķeti papildināsi ar gvakamoli un tropisko salsu.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.

    Liek lasi ietaukotā traukā un apkaisa ar garšvielu maisījumu.

    Cep cepeškrāsnī 15 minūtes.

    Kad lasis ir gatavs, to izņem no krāsns un saplucina, izmantojot divas dakšiņas.

    Uzsilda tortiļas vai tako groziņus. Pilda tos ar lasi un piedevām.

    Pasniedz ar tropisko salsu.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form