Pārsteidz sevi un mīļoto ar no sirds gatavotu ēdienu. Saldās tortiljas ar augļiem un riekstiem ir ļoti ātri pagatavojams deserts, kurš neprasa daudz pūļu. Veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavāra Normunda Baranovska recepte.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
4 mazās tortiljas2 banāni2 kivi1 bumbieris100 griekstu maisījums 'Rimi'4 ĒKzemesriekstu sviests1 ĒKsviests

Sagatavošana

1

Augļus noskalo un sagriež nelielos gabaliņos.

2

Apsmērē tortiljas no vienas puses ar zemesriekstu sviestu, virsū liek riekstus un sagrieztos augļus, satin rullīšos.

3

Rullīšus pannā apcep izkausētā sviestā uz nelielas uguns, tā, lai tie neapdegtu, bet augļi tikai sasiltu.

4

Pasniedz ar ogām, ogu mērci vai saldējumu.

Ieteikums! Izmēģini tortilju pildījumam pievienot biezpienu vai karameļu krēmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!