Augļu un riekstu tortiljas
Foto: Aikāgaršo!
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pārsteidz sevi un mīļoto ar no sirds gatavotu ēdienu. Saldās tortiljas ar augļiem un riekstiem ir ļoti ātri pagatavojams deserts, kurš neprasa daudz pūļu. Veselīgas ēšanas kustības "Aikāgaršo" šefpavāra Normunda Baranovska recepte.

Augļus noskalo un sagriež nelielos gabaliņos.

Apsmērē tortiljas no vienas puses ar zemesriekstu sviestu, virsū liek riekstus un sagrieztos augļus, satin rullīšos.

Rullīšus pannā apcep izkausētā sviestā uz nelielas uguns, tā, lai tie neapdegtu, bet augļi tikai sasiltu.

Pasniedz ar ogām, ogu mērci vai saldējumu.

Ieteikums! Izmēģini tortilju pildījumam pievienot biezpienu vai karameļu krēmu.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form