karstie dzērieni ziemassvētki inguss reizenbergs
Foto: Shutterstock
2.0000 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tradicionālais karstvīns ziemas sezonas ballītēm.

Apelsīnam nogriež 2 garas, tievas miziņas, visa apelsīna garumā. No apelsīniem izspiež sulu.

Sarkanvīnu lej traukā, pievieno apelsīna miziņas, kanēli, piparus, krustnagliņas un karsē līdz 70 grādiem.

Uzkarsētam vīnam pievieno medu un maisa, līdz tas izkusis. Pielej izspiesto apelsīnu sulu, samaisa un lej glāzēs.

Iesūtīja: Ilgars

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form