Trausli majonēzes cepumi
Foto: Shutterstock
2.5556 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 glāzes
2 glāzes milti
milti
1 glāze
1 glāze cukurs
cukurs
0,5 glāze
0,5 glāze majonēze
majonēze
100 g
100 g margarīns
margarīns
1 gab.
1 gab. ola
ola
1 gab.
1 gab. olas dzeltenums
olas dzeltenums
0,25 TK
0,25 TK soda
soda
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Kristību ēdienkarte
  • Mātes dienas ēdieni
  • Cepumi
  • Citi saldēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ar majonēzi var ne vien aizdarīt salātus, bet izmantot to, lai ātri pagatavotu vienkāršus un mutē kūstošus cukurotus cepumiņus. Trauslie majonēzes cepumi būs gards našķis gan lieliem, gan maziem kārumniekiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olas sakuļ ar cukuru un dzēstu sodu. Pieliek majonēzi un atkal sakuļ.

    Pievieno mīkstu, nedaudz samīcītu margarīnu un samaisa.

    Miltus pa porcijām iemaisa un samīca elastīgu mīklu.

    Mīklu izrullē vienmērīgā plāksnē, bet ne biezāku par 1 cm un ar glāzīti vai formiņām izspiež cepumus.

    Cepumus liek uz ietaukotas cepamās plāts, katru pārziež ar sakultu olas dzeltenumu, pārkaisa cukuru un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī.

    Cep zeltainus 150*C.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form