
Ar majonēzi var ne vien aizdarīt salātus, bet izmantot to, lai ātri pagatavotu vienkāršus un mutē kūstošus cukurotus cepumiņus. Trauslie majonēzes cepumi būs gards našķis gan lieliem, gan maziem kārumniekiem.
Olas sakuļ ar cukuru un dzēstu sodu. Pieliek majonēzi un atkal sakuļ.
Pievieno mīkstu, nedaudz samīcītu margarīnu un samaisa.
Miltus pa porcijām iemaisa un samīca elastīgu mīklu.
Mīklu izrullē vienmērīgā plāksnē, bet ne biezāku par 1 cm un ar glāzīti vai formiņām izspiež cepumus.
Cepumus liek uz ietaukotas cepamās plāts, katru pārziež ar sakultu olas dzeltenumu, pārkaisa cukuru un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī.
Cep zeltainus 150*C.
Iesūtīja: Ieva