Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama soļanka manā un vīrabrāļa gaumē jeb treknuma nemīlētāju soļanka.
45Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

dažādas desas margarīns kečups kartupeļi skābēti gurķi sīpols sāls melnie pipari

Sagatavošana

1

Vairāku šķirņu desas bez treknumiem sagriež salmiņos un margarīnā apcep, cepšanas beigās pieliek kečupu un pacep vēl kādas pāris minūtes.

2

Tad to visu liek katlā, kur jau vārās kartupeļi, pieliek sagrieztus skābētos gurķīšus, veselu sīpolu, kuru vajadzības gadījumā izķeksē ārā un aizsūta uz Getliņiem, sāls, pipariņi.

3

Vāra, kamēr kartupeļi gatavi.

Iesūtīja: lauvux

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!