390Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
16 gab.lazdu rieksti300 gtumšā šokolāde300 mlsaldais krējums6 ĒKkakao pulveris
Sagatavošana
1
Lej katliņā saldo krējumu un liek vārīties uz lēnas uguns. Kad krējums sāk vārīties, pievieno tam gabaliņos salauztu šokolādi. Noņem trauku no uguns un enerģiski maisa krējumu ar koka karoti, līdz šokolāde izkūst.
2
Ļauj masai atdzist un liek to ledusskapī uz 6 stundām.
3
No šokolādes masas veido bumbiņas, katrai vidū liekot lazdu riekstu.
4
Bumbiņas apviļā kakao pulverī un liek ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit