Foto: Shutterstock
Pašu gatavotām trifelēm pavisam cita garša!
390Minūtes
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

16 gab.lazdu rieksti300 gtumšā šokolāde300 mlsaldais krējums6 ĒKkakao pulveris

Sagatavošana

1

Lej katliņā saldo krējumu un liek vārīties uz lēnas uguns. Kad krējums sāk vārīties, pievieno tam gabaliņos salauztu šokolādi. Noņem trauku no uguns un enerģiski maisa krējumu ar koka karoti, līdz šokolāde izkūst.

2

Ļauj masai atdzist un liek to ledusskapī uz 6 stundām.

3

No šokolādes masas veido bumbiņas, katrai vidū liekot lazdu riekstu.

4

Bumbiņas apviļā kakao pulverī un liek ledusskapī līdz pasniegšanas brīdim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!