20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
žāvēti augļi rieksti piena šokolāde tumšā šokolāde apelsīns
Sagatavošana
1
Sasmalcinātus žāvētus augļus un riekstus sajauc ar karstu piena šokolādi.
2
No tās masas saveļ mazas bumbiņas un ledusskapī sacietē.
3
Izkausē ūdens peldē rūgto šokolādi (labāk plūst). Un tad tās bumbiņas mērc iekšā un drusku vēl ar pirkstu apzieķē, tad sanāk tā šokolāde tāda kā savīta.
4
Tad apelsīnā saspraud končas, kuras uzdurtas uz zobu bakstāmajiem kociņiem, lai atdziest.
Iesūtīja: Vincenta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit