Foto: Shutterstock
Trifeles ar riekstiem un žāvētiem augļiem - gards našķis ikdienai un svētkiem
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

žāvēti augļi rieksti piena šokolāde tumšā šokolāde apelsīns

Sagatavošana

1

Sasmalcinātus žāvētus augļus un riekstus sajauc ar karstu piena šokolādi.

2

No tās masas saveļ mazas bumbiņas un ledusskapī sacietē.

3

Izkausē ūdens peldē rūgto šokolādi (labāk plūst). Un tad tās bumbiņas mērc iekšā un drusku vēl ar pirkstu apzieķē, tad sanāk tā šokolāde tāda kā savīta.

4

Tad apelsīnā saspraud končas, kuras uzdurtas uz zobu bakstāmajiem kociņiem, lai atdziest.

Iesūtīja: Vincenta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!