Šokolādi ūdenspeldē ļoti lēni izkausē, pievieno sviestu un krējumu, maisot pieber cukuru un 40g kakao.
Visu maisot karsē līdz ~3 minūtēm. Noņem no plīts un iemaisa dzeltenumu.
Patur ledusskapī 1 stundu.
Tad ņem ar karoti pa piciņai un ar rokām veido nelielas lodītes, kuras apvārta kakao (~40g).
Ledusskapī 24 stundas un uzglabā ledusskapī slēgtā traukā.
No dotā daudzuma iznāk ~20-30 gab. lielākas vai ~40 gab. mazākas.
Konfektes ir tumši brūnas, rūgtenas kā īstas trifeles, garšīgas.
Piezīme: uzglabājot istabas t°, kakao pievelkas ar konfekšu masu un kļūst tumšs.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit