Trifeles (Truffes) skaisti iepakotas ir arī labs ciemakukulis.

Šokolādi ūdenspeldē ļoti lēni izkausē, pievieno sviestu un krējumu, maisot pieber cukuru un 40g kakao.

Visu maisot karsē līdz ~3 minūtēm. Noņem no plīts un iemaisa dzeltenumu.

Patur ledusskapī 1 stundu.

Tad ņem ar karoti pa piciņai un ar rokām veido nelielas lodītes, kuras apvārta kakao (~40g).

Ledusskapī 24 stundas un uzglabā ledusskapī slēgtā traukā.

No dotā daudzuma iznāk ~20-30 gab. lielākas vai ~40 gab. mazākas.

Konfektes ir tumši brūnas, rūgtenas kā īstas trifeles, garšīgas.

Piezīme: uzglabājot istabas t°, kakao pievelkas ar konfekšu masu un kļūst tumšs.

Iesūtīja:
Kazlēns

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!