Foto: Vida Press
Teju katru saimnieci vismaz reizi dzīvē no gardas kūkas pagatavošanas atturējusi tai nepieciešamās cepeškrāsns neesamība. Šai sakarā piedāvājam gardu trifeļu kūku, ko vari pagatavot gana vienkārši arī tad, ja cepeškrāsni iedarbināt nav iespējams.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
125 gmargarīns cepšanai Rama Maestro200 gdrupināts biskvīts300 mlsaldais krējums2 ĒKpūdercukurs pēc garšasvaniļas esence200 gtumšā šokolāde50 gkakao

Sagatavošana

1

Sajauc drupināto biskvītu ar izkausētu "Rama" margarīnu cepšanai, izveidojot viendabīgu masu. Ar to cieši noblietē cepamās formas pamatni un atstāj ledusskapī uz 30 minūtēm sacietēšanai.

2

Bļodā sakul saldo krējumu, vaniļas esenci un pūdercukuru, uzmanoties no pārmērīgas krējuma sakulšanas. Iegūtās putas iecilā izkausētā tumšajā šokolādē un samaisi.

3

Iegūto masu klāj pa virsu no biskvīta veidotajai pamatnei. Apkaisi ar kakao un liec ledusskapī dzesēties uz visu nakti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!