Trifeļu kūka bez cepšanas
Foto: Vida Press
3.7500 8
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
125 g
125 g Margarīns cepšanai Rama Maestro
Margarīns cepšanai Rama Maestro
200 g
200 g Drupināts biskvīts
Drupināts biskvīts
300 ml
300 ml Saldais krējums
Saldais krējums
2 ĒK
2 ĒK Pūdercukurs
Pūdercukurs
pēc garšas
pēc garšas Vaniļas esence
Vaniļas esence
200 g
200 g Tumšā šokolāde
Tumšā šokolāde
50 g
50 g Kakao
Kakao
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Teju katru saimnieci vismaz reizi dzīvē no gardas kūkas pagatavošanas atturējusi tai nepieciešamās cepeškrāsns neesamība. Šai sakarā piedāvājam gardu trifeļu kūku, ko vari pagatavot gana vienkārši arī tad, ja cepeškrāsni iedarbināt nav iespējams.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sajauc drupināto biskvītu ar izkausētu "Rama" margarīnu cepšanai, izveidojot viendabīgu masu. Ar to cieši noblietē cepamās formas pamatni un atstāj ledusskapī uz 30 minūtēm sacietēšanai.

    Bļodā sakul saldo krējumu, vaniļas esenci un pūdercukuru, uzmanoties no pārmērīgas krējuma sakulšanas. Iegūtās putas iecilā izkausētā tumšajā šokolādē un samaisi.

    Iegūto masu klāj pa virsu no biskvīta veidotajai pamatnei. Apkaisi ar kakao un liec ledusskapī dzesēties uz visu nakti.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form