Trifeļu kūka bez cepšanas
Foto: Vida Press
3.6667 6
8 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu

Teju katru saimnieci vismaz reizi dzīvē no gardas kūkas pagatavošanas atturējusi tai nepieciešamās cepeškrāsns neesamība. Šai sakarā piedāvājam gardu trifeļu kūku, ko vari pagatavot gana vienkārši arī tad, ja cepeškrāsni iedarbināt nav iespējams.

Sajauc drupināto biskvītu ar izkausētu "Rama" margarīnu cepšanai, izveidojot viendabīgu masu. Ar to cieši noblietē cepamās formas pamatni un atstāj ledusskapī uz 30 minūtēm sacietēšanai.

Bļodā sakul saldo krējumu, vaniļas esenci un pūdercukuru, uzmanoties no pārmērīgas krējuma sakulšanas. Iegūtās putas iecilā izkausētā tumšajā šokolādē un samaisi.

Iegūto masu klāj pa virsu no biskvīta veidotajai pamatnei. Apkaisi ar kakao un liec ledusskapī dzesēties uz visu nakti.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form