'Troļļu krēms' no brūklenēm – ģeniāli vienkāršs deserts
Foto: Privātais arhīvs
3.0000 10
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Norvēģijā šobrīd brūklenes ir pašā gatavībā, un laiciņš arī visai jauks, tad nu tapa norvēģu iecienītais "troļļu krēms" no brūklenēm – gaisīgs un vienkārši pagatavojams deserts, kura recepti ieteica mana kaimiņiene," tā recepti piesaka Iluta Krūmiņa.

Nomazgā un saspaida ar dakšu vai sablendē brūklenes.

Palielā bļodā liek olu baltumus, šķipsnu sāls un sāk kult ar mikseri. Kad masa sāk līdzināties putām, pamazām iekuļ brūklenes, kas samaisītas ar cukuru un vaniļas cukuru. Turpina kult, līdz masa paliek pufīga un notur formu.

Pasniedz ar vaniļas mērci (kā tā gatavojama, uzzini te).

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form