17Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
trusis sinepes olīveļļa1 sīpoli3 burkāni2 ĒKtomātu pasta3 ķiploka daivas200 mlsauss baltvīns1 gab.lauru lapa250 mlbuljons1 gab.timiāna zariņš sāls pipari žāvētas melnās plūmes vai olīvas MĒRCEI: paciņa saldais krējums1 ĒKsinepes
Sagatavošana
1
Truša gaļas gabaliņus iesmērē ar sinepēm. Uz pannas uzlej olīveļļu un apcep truša gabaliņus. Pievieno sarīvētu sīpolu, turpina cept pāris minūtes.
2
Katliņā apcep sarīvētus burkānus, tomātu pastu un smalki sagrieztus ķiplokus. Pārlej baltvīnu, pievieno lauru lapas, timiānu, sāli un piparus. Uzvāra. Pievieno apcepto trusi ar sīpoliem.
3
Pievieno 4 - 5 melnas žāvētas plūmes vai melnās olīvas. Liek vāku virsū un sutina uz lēnas uguns aptuveni 1.5 stundu.
4
Trauciņā sajauc mērci: 1 paciņu saldā krējuma, 1 ĒK sinepes. Kad trusis gatavs, katliņā saturam pievieno sagatavoto mērci un uzvāra.
Iesūtīja: pusens
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit