Foto: Shutterstock
Truša sautējums baltvīnā ar burkāniem un melnajām plūmēm.
17Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

trusis sinepes olīveļļa1 sīpoli3 burkāni2 ĒKtomātu pasta3 ķiploka daivas200 mlsauss baltvīns1 gab.lauru lapa250 mlbuljons1 gab.timiāna zariņš sāls pipari žāvētas melnās plūmes vai olīvas MĒRCEI: paciņa saldais krējums1 ĒKsinepes

Sagatavošana

1

Truša gaļas gabaliņus iesmērē ar sinepēm. Uz pannas uzlej olīveļļu un apcep truša gabaliņus. Pievieno sarīvētu sīpolu, turpina cept pāris minūtes.

2

Katliņā apcep sarīvētus burkānus, tomātu pastu un smalki sagrieztus ķiplokus. Pārlej baltvīnu, pievieno lauru lapas, timiānu, sāli un piparus. Uzvāra. Pievieno apcepto trusi ar sīpoliem.

3

Pievieno 4 - 5 melnas žāvētas plūmes vai melnās olīvas. Liek vāku virsū un sutina uz lēnas uguns aptuveni 1.5 stundu.

4

Trauciņā sajauc mērci: 1 paciņu saldā krējuma, 1 ĒK sinepes. Kad trusis gatavs, katliņā saturam pievieno sagatavoto mērci un uzvāra.

Iesūtīja: pusens

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!