Foto: Shutterstock
Tulpītes - lai svētku galds uzzied!
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
kirštomāti vai plūmju tomāti50 gbiezpiens50 gsakults putukrējums vai skābs krējums20 gķiploki sāls puravu lapas vai zaļie loki

Sagatavošana

1

Tomātus iegriež krustā. Uzmanīgi izņem sēklotni.

2

Pildījums: biezpienu sablendē vai ļoti labi samīca.

3

Pievieno putukrējumu vai krējumu, izspiestu ķiploku un sāli.

4

Pildījumu ar pārtikas šprici iepilda tomātos.

5

Liek uz šķīvja.

6

Kā tulpju kātus liek puravu lapas, vai lokus, kas izgriezti otrādāk.


Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!