20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
kirštomāti vai plūmju tomāti50 gbiezpiens50 gsakults putukrējums vai skābs krējums20 gķiploki sāls puravu lapas vai zaļie loki
Sagatavošana
1
Tomātus iegriež krustā. Uzmanīgi izņem sēklotni.
2
Pildījums: biezpienu sablendē vai ļoti labi samīca.
3
Pievieno putukrējumu vai krējumu, izspiestu ķiploku un sāli.
4
Pildījumu ar pārtikas šprici iepilda tomātos.
5
Liek uz šķīvja.
6
Kā tulpju kātus liek puravu lapas, vai lokus, kas izgriezti otrādāk.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit