Foto: Shutterstock
Tumšā čabata - brangs kukulis lieliski garšos vēl silts, sagriezts šķēlēs, kas pārziestas ar sviestu.
80Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

430 mlsilts ūdens5.5 ĒKolīveļļa2 ĒKiesala ekstrakts3 TKrupjais sāls500 gkviešu milti Hercogs220 grudzu milti bīdelētie no Eko veikala4.5 TKsausais raugs

Sagatavošana

1

Maizes mašīnā samaisa vai pašrocīgi iemaisa rauga mīklu, pēc tam ļauj 30 minūtes atpūsties istabas temperatūrā.

2

Cep 30 minūtes 220*C karstā krāsnī (apakšā trauks ar ūdeni un maize pirms cepšanas arī tiek bagātīgi noziesta ar ūdeni).

Iesūtīja: Dūdēns

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!