Foto: Vida Press
Šie cepumi neprasa nekādus komentārus, jo, kā zināms, šokolādes nekad nemēdz būt pārāk daudz. Vienkārši pagatavo un izbaudi katru kumosu!
35Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

250 gsviests160 gcukurs160 gcukura sīrups5 mlvaniļas esence1 gab.ola270 gkviešu milti35 gkakao3 mlsāls5 mlsoda200 gtumšā šokolāde, sasmalcināta150 mlbaltā vai piena šokolāde

Sagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru un ietauko papīru ar nelielu daudzumu sviesta.

2

Sajauc cukuru,sīrupu,vaniļas esenci un olu ar mīkstu sviestu un puto, līdz masa ir gaisīga.

3

Atsevišķā bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas. Iesijā tās sviesta masā un samaisa, līdz izveidojas mīkla. Pievieno šokolādi un iemaisa.

4

Saveļ masu nelielās bumbiņās, izklaidus liek veidnē un ar dakšu saplacina bumbiņas.

5

Liek krāsnī uz 12-15 minūtēm, tad izņem un atdzesē.

6

Ūdens peldē izkausē balto vai piena šokolādi, katru cepumu līdz pusei iemērc šokolādē un liek uz restes, līdz šokolāde sacietē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!