Tumšās šokolādes cepumi ar baltās šokolādes glazūru
Foto: Vida Press
2.5000 4
Sarežģītība: viegli

Šie cepumi neprasa nekādus komentārus, jo, kā zināms, šokolādes nekad nemēdz būt pārāk daudz. Vienkārši pagatavo un izbaudi katru kumosu!

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Izklāj veidni ar cepamo papīru un ietauko papīru ar nelielu daudzumu sviesta.

Sajauc cukuru,sīrupu,vaniļas esenci un olu ar mīkstu sviestu un puto, līdz masa ir gaisīga.

Atsevišķā bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas. Iesijā tās sviesta masā un samaisa, līdz izveidojas mīkla. Pievieno šokolādi un iemaisa.

Saveļ masu nelielās bumbiņās, izklaidus liek veidnē un ar dakšu saplacina bumbiņas.

Liek krāsnī uz 12-15 minūtēm, tad izņem un atdzesē.

Ūdens peldē izkausē balto vai piena šokolādi, katru cepumu līdz pusei iemērc šokolādē un liek uz restes, līdz šokolāde sacietē.

Comment Form