Foto: PantherMedia/Scanpix
Tunča krostini – īpaši garda uzkoda.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
180 gkonservēts tuncis0.5 gab.tomāts1 gab.sīpols0.5 gab.paprika8 gab.olīvas1 saujapētersīļi malti melnie pipari sāls20 gcietais siers

Sagatavošana

1

Uzgrilē maizes šķēles.

2

Tuncim notecina šķidrumu, ar dakšiņu rūpīgi sasmalcina.

3

Sīpolu nomizo, sīki sakapā.

4

Olīvas sagriež ripiņās, papriku – kubiņos, tomātus – ripiņās, pētersīļus sasmalcina, kopā ar sīpoliem pievieno tuncim.

5

Pārkaisa ar sāli, pipariem, visas sastāvdaļas biezā kārtā liek uz apgrauzdētām maizītēm.

6

Pārkaisa ar skaidās sarīvētu sieru.

Iesūtīja: Vineta Auziņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!