Tunča frikadelītes
Foto: mosfood
5.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Tunča frikadelītes labi garšos ar makaroniem vai grauzdētu maizi un svaigiem salātiem.

Traukā sajauc konservētu tunci (nolejot lieko šķidrumu), sasmalcinātu ķiploka daiviņu, rīvmaizi, baziliku, rīvētu sieru, citrona miziņu un olu.

Visu kārtīgi samīca, ar rokām izveido 20 nelielas frikadeles un liek sakarsētā pannā un apcep zeltaini brūnas.

Pārkaisa smalki sagrieztu baziliku un pasniedz ar pastu vai svaigajiem salātiem un grauzdētu maizi.

Source

MosFoodNews
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form