30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gtuncis savā sulā1 ķiploka daiviņa2 ĒKrīvmaize saujasvaigs baziliks50 gcietais siers citrona miziņa1 ola
Sagatavošana
1
Traukā sajauc konservētu tunci (nolejot lieko šķidrumu), sasmalcinātu ķiploka daiviņu, rīvmaizi, baziliku, rīvētu sieru, citrona miziņu un olu.
2
Visu kārtīgi samīca, ar rokām izveido 20 nelielas frikadeles un liek sakarsētā pannā un apcep zeltaini brūnas.
3
Pārkaisa smalki sagrieztu baziliku un pasniedz ar pastu vai svaigajiem salātiem un grauzdētu maizi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit