Foto: mosfood
Tunča frikadelītes labi garšos ar makaroniem vai grauzdētu maizi un svaigiem salātiem.
30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
400 gtuncis savā sulā1 ķiploka daiviņa2 ĒKrīvmaize saujasvaigs baziliks50 gcietais siers citrona miziņa1 ola

Sagatavošana

1

Traukā sajauc konservētu tunci (nolejot lieko šķidrumu), sasmalcinātu ķiploka daiviņu, rīvmaizi, baziliku, rīvētu sieru, citrona miziņu un olu.

2

Visu kārtīgi samīca, ar rokām izveido 20 nelielas frikadeles un liek sakarsētā pannā un apcep zeltaini brūnas.

3

Pārkaisa smalki sagrieztu baziliku un pasniedz ar pastu vai svaigajiem salātiem un grauzdētu maizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!