Tunča groziņi ar sieru un āboliem
Foto: Džiugas
3.0000 2
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
8 šķēles
8 šķēles tostermaize
tostermaize
180 g
180 g tuncis savā sulā
tuncis savā sulā
1 gab.
1 gab. skābs abols
skābs abols
4 ĒK
4 ĒK cietais siers Džiugas (rīvēts)
cietais siers Džiugas (rīvēts)
2 gab.
2 gab. olas
olas
2 ĒK
2 ĒK saldais vai skābais krējums
saldais vai skābais krējums
pēc garšas
pēc garšas sals, pipari
sals, pipari
  • Ikdienas maltītei
  • Lieldienu receptes
  • Mātes dienas ēdieni
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Karstās uzkodas
  • Picas un karstmaizes
  • Zivju un jūras produktu uzkodas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja parastās karstmaizes apnikušas, izmēģini tunča groziņus ar āboliem un cieto sieru! Labi garšos gan karsti, gan atdzisuši.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Tostermaizes šķēles saplacina pēc iespējas plānākas un "iesēdina" mafinu formiņās (šim nolūkam labāk izmantot tās, kas izgatavotas no silikona).

    Atver tunča kārbu, notecina lieko šķidrumu un katrā maizes groziņā liek vienu karoti zivs.

    Ābolu nomizo, izgriež serdi un sasmalcina. Ābolu gabaliņus kārto virs tunča.

    Olu sakuļ ar krējumu, pievieno rīvētu cieto sieru, piparus un sāli pēc garšas. Iegūto masu lej pāri tuncim un āboliem.

    Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180*C. Liek groziņus cepties 25-30 minūtes, līdz izveidojusies brūna garoziņa.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form