30Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 gab.bundža konservēts tuncis savā sulā2 gab.olas1 gab.sīpols šķēlessaulē kaltēti tomāti1 TKsinepes TKsāls4 ĒKrīvmaize + apviļāšanai
Sagatavošana
1
Smalki sakapā sīpolu, saulē kaltētos tomātus, liek bļodā un sajauc ar tunci, kas notecināts no sulas, olām, sinepēm un sāli. Visu sajauc viendabīgā masā.
2
Tad pievieno rīvmaizi un iemaisa, lai masa kļūst lipīgāka un stingrāka. Liek bļodu ledusskapī uz 15 minūtēm, lai masa ievelkas.
3
No pagatavotās masas veido kotletītes un apviļā katru rīvmaizē no visām pusēm.
4
Tunča plācenīšus var cept karstā eļļā uz pannas, bet veselīgākā versijā liec tos uz cepešplāts ar cepamo papīru un cep 180 grādos aptuveni 15 minūtes, pusē no laika tos apgriežot otrādi.
Pasniedz ar skābo krējumu, jogurta, Tūkstošsalu mērci vai ko citu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit