Foto: DELFI
Tunča - dārzeņu salāti ar marinētu gurķu, majonēzes un lakto mērci.
30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

lapu salāti1 gurķis ķirštomāti1 mazā bundžiņa tuncis savā sulā marinēts gurķis vieglā majonēze lakto mārrutki smaržīgie pipari

Sagatavošana

1

Mērce: Marinēto gurķi uz rupjās dārzeņu rīves sarīvē, pievieno majonēzi, lakto, mārrutkus un sajauc.

2

Salātu lapas nomazgā, saplucina, liek uz šķīvja.

3

Gurķi nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, liek uz salātu lapām.

4

Turpat izkārto tomātus. pārlej mērci un pa virsu uzliek tunci.

5

Visu pārkaisa ar pipariem.

Iesūtīja: Lelde

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!