Foto: mosfood
Ja ledusskapī ir konservēts tuncis un pupiņas, vakariņas gatavas piecās minūtēs!
5Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
200 gkonservētas pupiņas200 gkonservēts tuncis savā sulā1 šalotes sīpols1 ķiploka daiviņa pētersīļi, rukola, svaigi spināti1 citrons olīveļļa sāls, pipari

Sagatavošana

1

Sīpola pusīti un ķiploka daiviņu sīki sasmalcina un sajauc ar konservētām pupiņām.

2

Pievieno smalcinātus pētersīļus, spinātus un rukolu, kā arī konservēto tunci.

3

Salātos iejauc mērci, kas gatavota no viena citrona sulas un olīveļļas. Sāls, pipari - pēc garšas.

Gatavs! Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!