Tunča salāti ar rīsiem un kariju
Foto: Shutterstock
4.5000 2
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g rīsi
rīsi
 
sāls
sāls
1 TK
1 TK karijs
karijs
1 gab.
1 gab. bundžiņa pildīti olīvu
bundžiņa pildīti olīvu
1 gab.
1 gab. burciņa kaperu
burciņa kaperu
2 gab.
2 gab. tunča savā sulā bundžiņā
tunča savā sulā bundžiņā
200 g
200 g sīpoli
sīpoli
100 ml
100 ml eļļa
eļļa
125 ml
125 ml dārzeņu buljons
dārzeņu buljons
4 ĒK
4 ĒK etiķis
etiķis
2 gab.
2 gab. ķiploka daiviņas
ķiploka daiviņas
 
melnie pipari
melnie pipari
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Zivju un jūras produktu salāti
  • Pasaules Virtuve
  • Tunča - rīsu salāti – aukstā galda cienastam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Rīsus sālsūdenī vāra gandrīz mīkstus, samaisa ar kariju un atdzesē.

    Olīvām, kaperiem un tuncim notecina šķidrumu.

    Olīvas sagriež šķēlītēs, tunci saspaida ar dakšiņu.

    Sīpolus nomizo un sīki sakapā.

    Eļļu sakuļ ar etiķi un dārzeņu buljonu.

    Ķiplokus nomizo, sīki sakapā un pievieno mērcei.

    Pieber sāli un piparus.

    Rīsus samaisa ar olīvām, kaperiem, tunci, sīpoliem un mērci.

    Iesūtīja:
    Vineta Auziņa

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form