Tunča salāti ar svaigu gurķi un jogurta–ķiploku mērci
Foto: Shutterstock
2.3636 11
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gards un viegls tunča salātu kārtojums ar vārītām olām un svaigu gurķi, kas papildināts ar jogurta–ķiploku mērci.

Olas novāra, dzeltenumus atdala no baltumiem un katru atsevišķi sarīvē.

Gurķi nomizo, sarīvē, nolej lieko šķidrumu.

Gatavo mērci: jogurtam pievieno caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploka daiviņu, citrona sulu, sāli, cukuru, piparus un samaisa.

Tuncim nolej lieko šķidrumu.

Trauciņos liek tunci, tad mērci, olas baltumu, gurķus, mērci un olas dzeltenumu.

Pasniedz ar svaigi grauzdētu maizi.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form