Foto: Shutterstock
Gards un viegls tunča salātu kārtojums ar vārītām olām un svaigu gurķi, kas papildināts ar jogurta–ķiploku mērci.
20Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1 tuncis savā sulā (bundžiņa)1 svaigs gurķis2 olas pēc garšassāls pēc garšaspipari1 ķiploka daiviņa1 ĒKcitronu sula1 šķipsnacukurs2 ĒKgrieķu jogurts

Sagatavošana

1

Olas novāra, dzeltenumus atdala no baltumiem un katru atsevišķi sarīvē.

2

Gurķi nomizo, sarīvē, nolej lieko šķidrumu.

3

Gatavo mērci: jogurtam pievieno caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploka daiviņu, citrona sulu, sāli, cukuru, piparus un samaisa.

4

Tuncim nolej lieko šķidrumu.

5

Trauciņos liek tunci, tad mērci, olas baltumu, gurķus, mērci un olas dzeltenumu.

6

Pasniedz ar svaigi grauzdētu maizi.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!