Turku kebabs ar šašliku
Foto: Aikāgaršo!
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ideja vakariņām - turku kebabi ar šašliku, zaļumiem un svaigu jogurta mērci. Recepti iesaka "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.

Pagatavošana:

Uzkarsē ogles un uzgrilē šašliku.

Gatavo jogurta mērci: jogurtu sajauc ar svaiga citrona sulu, rīvētu ķiploku un zaļumiem.

Noskalo dārzeņus, sagriež ripiņās vai strēmelēs.

Pārgriež horizontāli turku maizi, apsmērē abas puses ar mērci, kārto pa virsu salātus, zaļumus, dārzeņus un diedzējumus.

Kad šašliks gatavs, kārto virs salātiem.

Gaļu pārsedz ar otru maizes pusi, gatavo kebabu sagriež 4 līdz 6 gabalos.

Katrā no gabaliem iesprauž iesmiņu, lai vieglāk pasniegt viesiem!

Aikāgaršo padoms! Pagatavo šašliku pats. Izvēlies cūkgaļas lāpstiņas gabalu, sagriez gabaliņos. Apcep brūnus un tikai tad pievieno sāli, piparus, sīpolus un sulu no 1 līdz 1,5 citroniem.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form