Turku zirņu-avokado salāti ar sulīgiem dārzeņiem
Foto: Privātais arhīvs
4.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Gaļa nav vienīgā izvēle sātīgai ēdienreizei. Konservēti zirņi kombinācijā ar avokado gabaliņiem vienā mirklī pārvērtīs vieglos, pavasarīgos dārzeņu salātus par pilnvērtīgu maltīti. Piecu minūšu laikā pagatavojamu salātu recepti iesaka Jānis Ozoliņš.

Turku zirņiem nolej šķidrumu. Avokado nomizo, sagriež gabaliņos. Paprikai izņem sēklotni un sagriež mīkstumu gabaliņos. Gurķi nomizo, izņem sēklas, sagriež šķēlītēs. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm. Pētersīļus sakapā. Sīpolu nomizo, sasmalcina. Visas sastāvdaļas liek bļodā.

Gatavo mērci. Visas sastāvdaļas liek aizvākojamā burciņā un sakrata.

Pārlej mērci salātiem un samaisa.

Turku zirņu-avokado salāti ar sulīgiem dārzeņiem
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form