Turku zirņu salāti ar olīvām un saulē kaltētiem tomātiem
Foto: Shutterstock
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 bundža konservēti turku zirņi
bundža konservēti turku zirņi
100 g
100 g melnās olīvas
melnās olīvas
100 g
100 g saulē kaltēti tomāti
saulē kaltēti tomāti
100 g
100 g ķirštomāti
ķirštomāti
1 gab.
1 gab. paprika
paprika
4 gab.
4 gab. kinza
kinza
0.5 gab.
0.5 gab. sarkanais sīpols
sarkanais sīpols
2 ĒK
2 ĒK eļļa no kaltēto tomātu burciņas
eļļa no kaltēto tomātu burciņas
2 ĒK
2 ĒK citrona sula
citrona sula
1 šķipsna
1 šķipsna cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Dārzeņu salāti
  • Pupiņu salāti
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Launags
  • Pusdienas
  • Pasaules Virtuve
  • Salāti ar šķipsnu Gruzijas garšas – kad turku zirņi satiek svaigi sakapātu kinzu, bet salātu bļodā sastāvdaļām pievienojas olīvas un saulē kaltētie tomāti, veidojas pavisam multikulturāla maltīte. Ātri, barojoši un atsvaidzinoši gardi!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Konservētos turku zirņus nokāš un noskalo, ber salātu bļodā.

    Olīvas, saulē kaltētos tomātus, papriku, ķirštomātus, kinzu un sīpolu smalki sagriež un pieber turku zirņiem.

    Pagatavo mērcīti: eļļai no kaltēto tomātu burciņas pielej citrona sulu, pavisam mazu šķipsnu cukura, sāli un piparus. Visu samaisa, lai labi sajaucas.

    Mērci pārlej salātu sastāvdaļām, visu rūpīgi apmaisa un pasniedz.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.