Foto: Shutterstock
Zibenīgi pagatavojami un sātīgi turku zirņu salāti ar svaigajiem pētersīļiem un gardo fetas sieru. Visu pārlej ar saldeni skābo citronu un eļļas mērcīti izteiksmīgākai garšai.
10Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
1 gab.turku zirņi, bundža2 saujaspētersīļi100 gfetas siers MĒRCEI:2 ĒKolīveļļa0.5 citrona sula1 šķipsnačili pārslas1 TKmedus pēc garšassāls

Sagatavošana

1

Turku zirņus nokāš, noskalo un saber bļodā.

2

Pētersīļus smalki sakapā, pievieno zirņiem. Visu pārber ar sadrupinātu fetas sieru.

3

Gatavo mērci – burciņā lej eļļu, citronu sulu un medu. Pievieno arī čili pārslas un sāli. Aizskrūvē vāciņu un kārtīgi sakrata, lai mērce sajauktos.

4

Mērci pārlej salātiem un visu kārtīgi samaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!