Pētersīļu un fetas siera salāti ar turku zirņiem
Foto: Shutterstock
4.0000 1
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 bundža
1 bundža turku zirņi
turku zirņi
2 saujas
2 saujas pētersīļi
pētersīļi
100 g
100 g fetas siers
fetas siers
Mērcei:
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
1/2
1/2 citrona sula
citrona sula
1 šķipsna
1 šķipsna čili pārslas
čili pārslas
1 TK
1 TK medus
medus
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Dažādi salāti
  • Siera salāti
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Zibenīgi pagatavojami un sātīgi turku zirņu salāti ar svaigajiem pētersīļiem un gardo fetas sieru. Visu pārlej ar saldeni skābo citronu un eļļas mērcīti izteiksmīgākai garšai.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Turku zirņus nokāš, noskalo un saber bļodā.

    Pētersīļus smalki sakapā, pievieno zirņiem. Visu pārber ar sadrupinātu fetas sieru.

    Gatavo mērci – burciņā lej eļļu, citronu sulu un medu. Pievieno arī čili pārslas un sāli. Aizskrūvē vāciņu un kārtīgi sakrata, lai mērce sajauktos.

    Mērci pārlej salātiem un visu kārtīgi samaisa.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form