Turku zirņu un tītara gaļas sautējums
Foto: Shutterstock
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
400 g
400 g tītara maltā gaļa
tītara maltā gaļa
2
2 bundžas konservētu turku zirņu
bundžas konservētu turku zirņu
1 ĒK
1 ĒK eļļa
eļļa
200 g
200 g ķirštomāti
ķirštomāti
2
2 ķiploka daivņas
ķiploka daivņas
1
1 sarkanie sīpoli
sarkanie sīpoli
1/2
1/2 sarkanā paprika
sarkanā paprika
1 ĒK
1 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta
1
1 laims
laims
1 sauja
1 sauja kinza
kinza
1/2
1/2 čili pipars
čili pipars
1 TK
1 TK cukurs
cukurs
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Meksikāņu nacionālā virtuve
  • Aromātisks turku zirņu sautējums ar diētisko tītara malto gaļu - garšīga ideja ātrām vakariņām bez liekām kalorijām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku kubiņos. Sīpolu un ķiplokus nomizo, sīki sakapā. Kinzu (to vari aizstāt ar pētersīļiem) sakapā. Čili piparu sakapā. Laimam norīvē mizu, izspiež sulu.

    Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 2–3 minūtēm pievieno gaļu, turpina cept 5–6 minūtes, tad pievieno ķiplokus, čili piparus, tomātu pastu, cukuru, apmaisa un cep vēl 2–3 minūtes.

    Pievieno pannas saturam papriku, cep 2-3 minūtes. Iemaisa turku zirņus, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, laima mizu un sulu, sāli, visu apmaisa un sutina zem vāka uz nelielas uguns aptuveni 10 minūtes, līdz visas garšas ir "saprecējušās".

    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

    Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Ja vēlas, var celt galdā kā ballīšu uzkodu, papildinot ar kukurūzas vai lavaša čipsiem (kā tos pagatavot, atklājām šajā receptē).

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form