Turku zirņu un tītara gaļas sautējums
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli

Aromātisks turku zirņu sautējums ar diētisko tītara malto gaļu - garšīga ideja ātrām vakariņām bez liekām kalorijām.

Paprikai izņem sēklotni, sagriež papriku kubiņos. Sīpolu un ķiplokus nomizo, sīki sakapā. Kinzu (to vari aizstāt ar pētersīļiem) sakapā. Čili piparu sakapā. Laimam norīvē mizu, izspiež sulu.

Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus, pēc 2–3 minūtēm pievieno gaļu, turpina cept 5–6 minūtes, tad pievieno ķiplokus, čili piparus, tomātu pastu, cukuru, apmaisa un cep vēl 2–3 minūtes.

Pievieno pannas saturam papriku, cep 2-3 minūtes. Iemaisa turku zirņus, uz pusēm sagrieztus ķirštomātus, laima mizu un sulu, sāli, visu apmaisa un sutina zem vāka uz nelielas uguns aptuveni 10 minūtes, līdz visas garšas ir "saprecējušās".

Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.

Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Ja vēlas, var celt galdā kā ballīšu uzkodu, papildinot ar kukurūzas vai lavaša čipsiem (kā tos pagatavot, atklājām šajā receptē).

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form