Foto: Shutterstock
Tušonka jeb sautēta gaļa burciņās - var ēst uzreiz pēc pagatavošanas, vai arī noglabāt ledusskapī, vēlākai maltītei.
60Minūtes
3Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

cūkgaļa sāls garšvielas

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež gabaliņos (lietoju cūkgaļu, bet var jebkuru), liek uz pannas vai cepešpannā cepeškrāsnī. Pārkaisa sāli, garšvielas un cep, kamēr gaļa gatava.

2

Iepriekš karstā ūdenī rūpīgi izmazgātas un izžāvētās (!) burciņas piepilda ar karstu gaļu, uzlej cepšanas šķidrumu, aizskrūvē cieši ar vāciņiem (var metāla valcējamos vākus, var skrūvējamos). Liek atdzist un tad ledusskapī uzglabā.

* 100x labāk par veikala tušonkām, kur tikai ķeskas un atkritumi šķidrumā peld.

Iesūtīja: Kadiķoga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!