Tvaicēta rabarberu sula
Foto: PantherMedia/Scanpix
1.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Garda un veselīga rabarberu sula.

Rabarberu kātus sagriež 5 cm garumā.

Liek tvaicējamā sulu spiedē un karsē.

Kad sāk izdalīties sula, to tecina izkarsētās pudelēs un tūdaļ aizkorķē.

Iesūtīja: Buksis

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form